Affärsresor

Låt oss hjälpa dig med företagets alla resor.

Hos oss på Affärsresebyrån får du alltid personlig hjälp genom vår bokningsservice. Dessutom erbjuder vi jourservice, 24/7, året runt. Självklart kan du även välja att sköta dina bokningar själv genom vår självbokningsservice.

Hos oss hittar du svårslagna priser genom våra partners. Vi sköter avtalshanteringen så att du kan tänka på annat. För att förenkla ännu lite mer hjälper vi företaget att sätta upp en resepolicy. Med policyn vet både vi som bokare och alla era medarbetare vad som gäller när ni ska resa i arbetet. Som grädde på moset, eller pricken över i, kan vi erbjuda er fakturaservice för alla era resor.

Personlig service

Vi finns här för dig, bara ett samtal bort, när du än behöver oss.

Känn tryggheten i att få service utformad efter just dina behov av våra specialister, oavsett om det gäller bokning av en komplett resa eller oväntade ändringar. Med våra snabba svarstider får du svar direkt på varje fundering.

Kontakta oss

Jourservice

Har ni behov av service utanför våra öppettider erbjuder vi en 24-timmars jourservice som täcker dygnets alla timmar, året om. Oavsett när kan vi hjälpa dig med nästa bokning eller om det har uppstått något problem när du är på resande fot.

Kontakta oss

Självbokning

För dig som vill boka dina resor och övernattningar själv tillhandahåller vi olika verktyg som anpassas utifrån era behov och era riktlinjer.

Kontakta oss

K3 Samlingsfaktura

K3 Samlingsfaktura

Har ni tröttnat på att spara kvitton och saknar resekonto? Vår unika faktureringstjänst K3 samlingsfaktura löser allt papperstrassel på ett sätt som ni tidigare bara kunnat drömma om. Nyfiken?

Klicka dig vidare här för att läsa om K3 Samlingsfaktura på K3Travel.se.

Läs mer om K3 Samlingsfaktura härKontakta oss

Resekonto

Resekonto

Resekonto är en fakturalösning som förenklar er administration genom att samla alla reserelaterade kostnader på en faktura. Vi samarbetar med First Card Resekonto & Diners Club Resekonto. Vill du veta mer om hur ett resekonto kan underlätta för er?

Kontakta oss

Avtalspriser

Genom våra partners kan vi erbjuda förmånliga priser för hela företagets resande. Hos oss får du dessutom tillgång till branschens bredaste utbud av avtalshotell. Varför betala mer?

Låt oss hantera priser, samarbeten och avtalshantering så att ni kan fokusera på det ni är proffs på.

Kontakta oss

Resepolicy

När vi talar om policy menar vi inte själva dokumentet utan tillämpningen. En policy för resor och boende i tjänsten innebär styrning, kontroll och uppföljning.

När en resepolicy tas fram är det viktigt att den är utformad efter företagets övriga mål och värderingar. Tänk på att få med så mycket som möjligt men håll dokumentet relevant och tydligt.

Behöver ni hjälp med att ta fram en resepolicy för företaget?

Läs mer och ladda ner mall för resepolicyKontakta oss

AFFÄRSRESEBYRÅN by K3 Travel

Hagagatan 23, SE-703 40 Örebro
+46 (0)19-16 60 70
info@affärsresebyrån.se

Läs våra villkor och integritetspolicy här.