MÖTEN & KONFERENS

VI HJÄLPER ER MED ERA MÖTEN

Boka företagets resor, möten, evenemang och konferenser genom Affärsresebyrån. Vi hjälper er med alla typer av möten och aktiviteter. Genom våra partners kan vi erbjuda rätt lokal, på rätt plats och med den service ni behöver.

Vi erbjuder allt från lite mindre mötesrum för till exempel nästa styrelsemöte till stora lokaler och aktiviteter för hela företaget.

Vi på Affärsresebyrån by K3 Travel har mer än 30 års erfarenhet i resebranschen. Med hög expertis och vassa specialister erbjuder vi trygghet hela vägen från bokning och planering till genomförande och uppföljning. Viktiga möten och event ska vara enkelt och det ser vi till!

Vårt mål är alltid, såklart, riktigt nöjda kunder. Dit når vi genom att vi erbjuder proffsig och flexibel hjälp längs med hela er resa.

Kontakta oss

Telefon: 019-16 60 30
E-post: grupp@affarsresebyran.se

Boka

Fyll i en intresseanmälan här nedan, eller ring/mejla oss, så hjälper vi dig med ert nästa möte.

INTRESSEANMÄLAN - MÖTEN & KONFERENS

Intresseanmälan

Fyll i formuläret med den information som är relevant för dig. Vi återkommer sedan till dig så snart som möjligt.

Tips inför resan

Checklistan kan bli lång inför en resa. Vi ser till att ni har full koll på allt, hela vägen. Transport, boende, möteslokaler, aktiviteter, mat och dryck – Från planering och genomförande till uppföljning.

När resan bär av till ett annat land är det mycket att hålla ordning på; resevillkor, försäkringar, vaccinationer, pass/id-handling, visum, vad behöver jag packa med mig o.s.v. Nedan hittar du information om några saker som är viktigt att tänka på. Men ta det lugnt, vi hjälper er!

Medicin

Har du receptbelagd medicin? Kontakta din läkare för att få ett intyg utskrivet på engelska att ta med dig på resan, annars har tullen rätt att beslagta dina mediciner.

Vaccinering

Till vissa resmål kan du behöva skydd mot smittsamma sjukdomar. Tänk på att vara ute i god tid om vaccin behövs inför resan. I vissa fall behöver du ta flera doser av vaccinet med en tid emellan doserna. Vilka vaccinationer du behöver varierar beroende på vart du reser, hur länge du ska vara borta och vad du ska göra.

Covid-19
Beroende på vart du reser kan du behöva ett covidbevis, se till att du har ett uppdaterat sådant. Det är E-hälsomyndigheten som ansvarar för covidbevisen i Sverige. Det finns tre olika slags covidbevis:

Vaccinationsbevis.
Testbevis, ett alternativ om du inte är vaccinerad. Testbeviset betalar du för själv. Tillfriskandebevis, kan gälla i särskilda fall för dig som nyligen haft covid-19. Läs mer om hur du vaccinerar dig mot covid-19 här.

Reseförsäkring

Kontrollera att ni har försäkringar som gäller som ger skydd mot händelser som kan inträffa under resan. I din hemförsäkring ingår reseförsäkring, men det kan hända att du behöver utöka skyddet eller skaffa en separat försäkring.

OBS! Normalt gäller inte en försäkring om UD avråder från resor. Det kan krävas tilläggsförsäkringar för att ha ett skydd om du beslutar dig för att resa trots UD:s avrådan. Kontrollera vad som ingår i försäkringen och vilka villkor som gäller för den resa du bokat.

Trygghet

Vi håller oss hela tiden uppdaterade kring världsläget och finns till hands om något oförutsett skulle hända under er resa. Bra sidor att titta till inför din resa:

UD:s reseinformation
Sweden Abroad
Svensklistan

Tips – ladda ner Resklar med UD

Förbered resan med hjälp av UD:s App Resklar. Här hittar du information från UD, Sweden Abroad och Vårdguiden. Dessutom finns en bra checklista för resan. Läs mer här.

Ladda ner till Iphone
Ladda ner till Android

Pass och Visum

Det är viktigt att ha koll på de krav och bestämmelser som gäller för det land du ska resa till när det gäller pass och visum. Vissa länder kräver till exempel att ditt pass är giltigt sex månader efter din resa och till vissa resmål krävs även att du ansöker om ett visum. Som resenär har du ansvaret för att ta med dig rätt handlingar. Du är själv ansvarig för alla extra kostnader som kan tillkomma om du inte har rätt handlingar med dig när du ska resa. Vi hjälper dig att ta reda på exakt vilka handlingar du behöver för din resa.

Svarta listan – Flygbolag

Alla flygbolag som flyger från eller till EU måste uppfylla vissa säkerhetskrav. De flygbolag som inte uppfyller EU:s säkerhetskrav kan därför förbjudas helt från att flyga i det europeiska luftrummet eller få lov att endast flyga på vissa specifika villkor. Du hittar EU:s svarta lista här.

Hållbarhet och miljö

K3 Travel AB arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor gällande bland annat sociala frågor, miljö och ekonomiskt ansvar. Vi jobbar med dessa frågor både internt och tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Vårt hållbarhetsarbete är ett långsiktigt och alltid pågående projekt som grundar sig i våra värderingar, med fokus på våra värdeord:
Energi, glädje och mod.

Vi vill bidra till så låg miljöpåverkan som möjligt genom att alltid ha miljöaspekterna i fokus vid förändringar, inköp och vid driften av företaget. Vi vill hushålla med naturresurserna och följer lagar och förordningar i verksamhet.

Vi erbjuder flera olika lösningar för ett grönare och mer hållbart sätt att resa för våra kunder.

Alla våra medarbetare genomgår en miljö-grundutbildning och vidare fortbildning för att skapa ett gemensamt engagemang kring vårt miljöarbete. Genom vår kunskap och engagemang underlättar vi för våra kunder att göra medvetna val för ett mer hållbart resande.

Vi tar gärna del av våra kunders miljöpolicys för att underlätta ert miljöarbete när det gäller företagets resor.

AFFÄRSRESEBYRÅN by K3 Travel

Kyrkogårdsvägen 2A, SE-703 75 Örebro
+46 (0)19-16 60 00
info@affärsresebyrån.se

Läs våra villkor och integritetspolicy här.