Möte & konferens

Möte & Konferens

Boka företagets möten genom Affärsresebyrån. Vi hjälper er med alla typer av möten och konferenser. Genom våra partners kan vi erbjuda rätt lokal, på rätt plats och med den service ni behöver.

Vi erbjuder allt från lite mindre mötesrum för till exempel nästa styrelsemöte till stora lokaler där hela företaget kan samlas.

Boka

Fyll i vår bokningsförfrågan eller ring oss på 019-16 60 70, så hjälper vi dig med ert nästa möte.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret med den information som är relevant för dig. Vi återkommer med förslag så snart som möjligt.

Några av våra samarbetspartners

Här kan du se och läsa om några av våra favoriter just nu. Fyll i bokningsförfrågan eller kontakta oss för att boka.

Telefon: 019-16 60 70
E-post: info@affärsresebyrån.se

The Winery Hotel, BW Premier Collection

The Winery Hotel, BW Premier Collection – Stockholm-Solna
Att mötas på The Winery Hotel är en upplevelse. Här erbjuds bekväma lokaler med en senaste teknologin i kombination med inspirerande vinaktiviteter som  gör susen för teamet.

Husets atmosfär färgas av hantverket i vineriet och det faktum att faktiskt befinna sig på en vingård ger den där speciella känslan av bubblande aktivitet.

På The Winery Hotel finns flera olika sorters möteslokaler, som passar allt från det lilla mötet, den stora konferensen (upp till 200 personer), produktlanseringen eller andra typer av event.

Som kund till Affärsresebyrån och/eller Hotel Express erhåller ni 10% rabatt på konferenslokalen.

Elite Park Avenue Hotel

Mitt i Göteborg, på avenyn hittar ni anrika Elite Park Avenue Hotel. Ett storslaget hotell med en unik historia.

Här finns alla möjligheter till konferens, fest och kongress och självklart är hotellet utrustat med all tänkbar modern teknik. Vår största kongresshall kan välkomna upp till 700 deltagare och utöver det finns många fina lokaler för större och mindre möten.

Avnjut en kulinarisk middag efter avslutat möte i restaurangen ATPark efter avslutat möte, och ta en promenad längst Avenyn känn Göteborgs Puls.

Elite Hotel Marina Tower

Elite Hotel Marina Tower, vackert beläget i en historiks kvarnbyggnad vid Stockholms inlopp, endast 10 minuter med båt från Nybrokajen.

Här erbjuds du 15 konferenslokaler i varierande storlekar, där vår största lokal Gyllene Salen rymmer upp till 400 deltagare. En perfekt lokal för fester, seminarier, kongresser och kick offer. Här finns även en komplett utrustad TV-Studio som passar utmärk för högkvalitativa sändningar.

Efter en lyckad mötesdag kan ni avnjuta en härlig middag i hotellets vackra restaurang med utsikt över havet, eller varför inte en avkopplande stund i hotellet spa.

AFFÄRSRESEBYRÅN by K3 Travel

Kyrkogårdsvägen 2A, SE-703 75 Örebro
+46 (0)19-16 60 70
info@affärsresebyrån.se

Läs våra villkor och integritetspolicy här.