Våra tjänster

Låt oss hjälpa dig med företagets alla resor.

Hos oss på Affärsresebyrån får du alltid personlig hjälp genom vår bokningsservice. Dessutom erbjuder vi jourservice, 24/7, året runt. Självklart kan du även välja att sköta dina bokningar själv genom vår självbokningsservice.

Hos oss hittar du svårslagna priser genom våra partners. Vi sköter avtalshanteringen så att du kan tänka på annat. För att förenkla ännu lite mer hjälper vi företaget att sätta upp en resepolicy. Med policyn vet både vi som bokare och alla era medarbetare vad som gäller när ni ska resa i arbetet. Som grädde på moset, eller pricken över i, kan vi erbjuda er fakturaservice för alla era resor.

Personlig service

Vi finns här för dig, bara ett samtal bort, när du än behöver oss.

Känn tryggheten i att få service utformad efter just dina behov av våra specialister, oavsett om det gäller bokning av en komplett resa eller oväntade ändringar. Med våra snabba svarstider får du svar direkt på varje fundering.

Kontakta oss

Jourservice

Har ni behov av service utanför våra öppettider erbjuder vi en 24-timmars jourservice som täcker dygnets alla timmar, året om. Oavsett när kan vi hjälpa dig med nästa bokning eller om det har uppstått något problem när du är på resande fot.

Kontakta oss

Självbokning

För dig som vill boka dina resor och övernattningar själv tillhandahåller vi olika verktyg som anpassas utifrån era behov och era riktlinjer.

Kontakta oss

K3 Fakturaservice

K3 Fakturaservice

Har ni tröttnat på att spara kvitton och saknar resekonto? Vår unika faktureringstjänst K3 Fakturaservice löser allt papperstrassel på ett sätt som ni tidigare bara kunnat drömma om. Nyfiken?

Klicka dig vidare här för att läsa om K3 Fakturaservice på K3Travel.se.

Läs mer om K3 Fakturaservice härKontakta oss

Avtalspriser

Genom våra partners kan vi erbjuda förmånliga priser för hela företagets resande. Hos oss får du dessutom tillgång till branschens bredaste utbud av avtalshotell. Varför betala mer?

Låt oss hantera priser, samarbeten och avtalshantering så att ni kan fokusera på det ni är proffs på.

Kontakta oss

Resepolicy

När vi talar om policy menar vi inte själva dokumentet utan tillämpningen. En policy för resor och boende i tjänsten innebär styrning, kontroll och uppföljning.

När en resepolicy tas fram är det viktigt att den är utformad efter företagets övriga mål och värderingar. Tänk på att få med så mycket som möjligt men håll dokumentet relevant och tydligt.

Behöver ni hjälp med att ta fram en resepolicy för företaget?

Läs mer och ladda ner mall för resepolicyKontakta oss

Tips inför resan

Checklistan kan bli lång inför en resa. Vi ser till att ni har full koll på allt, hela vägen. Transport, boende, möteslokaler, aktiviteter, mat och dryck – Från planering och genomförande till uppföljning. 

När resan bär av till ett annat land är det mycket att hålla ordning på; resevillkor, försäkringar, vaccinationer, pass/id-handling, visum, vad behöver jag packa med mig o.s.v. Följ knappen nedan, där hittar du information om några saker som är viktigt att tänka på. Men ta det lugnt, vi hjälper er!  

Läs mer här

Se vad våra kunder säger

Tidigare skötte alla sig själva, vilket var tidskrävande och många utlägg. Med K3 Travel spar vi tid och slipper utlägg och kvitton. Lösningsorienterad service! – Hanna Lundström, Session Map

Jättebra service! Vi får alltid svar samma dag med bra alternativ och proaktiva förslag. Med vårt avtal genom K3 Travel får vi en högre kvalité på våra resor och de bästa alternativen. – Erika Rondal, Gilbarco Veeder-Root

Läs hela intervjuerna här

AFFÄRSRESEBYRÅN by K3 Travel

Kyrkogårdsvägen 2A, SE-703 75 Örebro
+46 (0)19-16 60 00
info@affärsresebyrån.se

Läs våra villkor och integritetspolicy här.